Hei ja lokoisaa lokakuuta!

Kesän yöttömät yöt ovat muisto vain ja illat alkavat olla pimeitä täällä Napapiirillä. Minulla meinaa olla suuria vaikeuksia käsittää, että jouluun on enää 84 päivää! Ei siis enää kauaakaan, kun syksyinen vesisade muuttuu lumeksi. Maltan tuskin odottaa!

Meidän tonttujen lempipuuhaa tällä hetkellä onkin lumoavan tähtitaivaan ihastelu. Oletko sinä koskaan miettinyt, millaista olisi päästä avaruuslennolle miljoonien tähtien sekaan? Nimittäin me olemme ja sen vuoksi Flippie-tonttu onkin kehittänyt uuden reseptin, joka sisältää herkullisia avaruusraketteja. Halutessasi sinäkin voit saada haltuusi tämän reseptin uusimmalta Santa’s Elf Club -videolta.

Itsehän pidin juuri herkutteluhetken ja nyt minussa on energiaa enemmän kuin pienessä pitäjässä! En vain osaa päättää, mihin ryhtyisin ensimmäiseksi: tekisinkö villasukkainventaarion vai ottaisinko päiväunet? Mitä mieltä olet? Minä annan ääneni päiväunille.

 

 

 

Vanilja-tonttu

 

P.s. Muista pestä illalla hyvin hampaat, jos päivällä on tullut herkuteltua!ps