Hei vain!

Viimeinen virallinen kesäkuukausi on startannut ainakin täällä Suomessa ja on aika alkaa valmistautumaan tulevaan kouluvuoteen!  Ferdie-tonttu palasi juuri omalta lomaltaan takaisin Korvatunturille ja onnistui heti järjestämään itsensä melkoiseen tilanteeseen tonttukoulussa…

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että olet jäänyt lukkojen taakse? Uusimmassa Santa’s Elf Club -videossa Ferdie-tonttu onnistuu lukitsemaan itsensä karttahuoneeseen korjatessaan narisevia saranoita. Välillä ihmettelen, miten yhdelle tontulle voikin sattua ja tapahtua niin paljon kommelluksia. Itsehän olen erittäin tunnollinen ja hyvämuistinen tonttu. Esimerkiksi eilen vielä muistin täydellisesti pääsykoodin lahjaverstaalle. Ja tänään vielä muistan ensimmäisen numeron koodista! Loput 24 numeroa sen sijaan on hieman hämärän peitossa. Mutta hyvä muisti, eikös! Hieman lyhyt vain…

Toivottavasti sinun koulu-urakkasi alkaa kesän jälkeen mainiosti. Muista opiskella tunnollisesti ja ahkerasti, niin pian olet yhtä noheva kuin minä ja Ferdie-tonttu.

 

 

 

Vanilja-tonttu