Helteistä heinäkuuta ystäväiseni!

Se on heinäkuu ja kasvimaat ovat täynnä herkullisia vihanneksia. Halusinkin tarkistaa, että muistathan varmasti syödä kasviksesi niin kuin reipas tonttu konsanaan.

Me tontut emme suinkaan ole ainoita, jotka rakastavat syödä vihanneksia. Itse en meinaa aina edes mahtua meidän kasvimaallemme keräämään vihanneksia talteen, koska siellä on seuranani puput ja lampaat. Vihannekset ovat heidän suurinta herkkuansa! Eräänä päivänäkin olin iloisena keräilemässä kasvimaalta tuoreita porkkanoita koriini, kun jossain vaiheessa havahduin siihen, että porkkanat olivat kadonneet ja korini oli tyhjä. Hetken ihmeteltyäni asiaa huomasin, että lampaat olivat kähveltäneet porkkanat ja tyytyväisinä mutustivat niitä selkäni takana. Ei heille voinut tästä suuttua. Sen sijaan keräsin pikaisesti sylin täydeltä vihanneksia ja pidimme lampaiden kanssa oikean vihannespiknikin. Se oli muuten elämäni makoisin piknikki!

Jos vihannesten syönti jostain syystä aiheuttaa sinulle vaikeuksia, katsohan uusin Santa’s Elf Club -video ja näe miten hauskalla tavalla Flippie-tonttu nauttii vihanneksensa.

 

 

 

Vanilja-tonttu