Hei vain!

Nyt on jälleen se aika vuodesta, kun mansikoita voi syödä aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi, illalliseksi ja vaikka iltapalaksi. Näin ainakin minä ja Flippie-tonttu tehdään. Oletko sinä maistanut vielä tämän kesän mansikoita?

Olen monesti ihmetellyt, miksi minulle on annettu nimeksi juuri Vanilja-tonttu, vaikka minun lempijäätelömakuni on ehdottomasti kinuski tai päärynä. Miksi minusta ei tullut Kinuski- tai Päärynä-tonttua? Kesäisin kuitenkin ymmärrän tämän, nimittäin en tiedä parempaa yhdistelmää kuin vaniljajäätelö ja tuoreet mansikat! Tai vaniljajogurtti ja tuoreet mansikat. Nyt puolestaan ihmettelen, että olisiko minusta kenties pitänytkin tulla Mansikka-tonttu…

Jos sinä haluat tehdä mansikoiden syömisestä vielä asteen verran hauskempaa, kurkkaa uusin Santa’s Elf Club video ja nappaa ”Mansikkatonttu-resepti” itsellesi. Aurinkoisia ja maukkaita kesäpäiviä sinulle!

 

 

 

 

Vanilja-tonttu

 

Psst! Enää 203 päivää jouluun!