Heissuli!

Ystävämme aurinko on alkanut jälleen näyttäytymään täällä Napapiirillä ja se jos jokin saa minut hymyilemään niin että poskiin sattuu. Onko kevätaurinko saanut teidät hyvälle tuulelle?

Kylmä ja pimeä talvi sai minut turvautumaan paljolti kaakaon ja suklaan voimaan, mutta nyt tankatakseni itseni täyteen tonttuenergiaa kehoni huutaa raikkaita, maukkaita ja värikkäitä hedelmiä ja kasviksia. Moni voisi luulla, että me tontut tykkäämme vain pipareista ja riisipuurosta, mutta todellisuudessa me syömme erittäin terveellisesti. Eihän sitä muuten jaksaisi suorittaa tärkeitä tonttuilutehtäviä!

Auringonpaisteesta innostuneena olen ahminut viimepäivät erityisen paljon kaikkia keltaisen ja oranssin sävyisiä hedelmiä. Ehdottomia lemppareitani ovat appelsiinit, mandariinit, keltaiset kiivit sekä banaanit! Mikä on sinun suosikkihedelmäsi?

Uusimmalta Santa’s Elf Club -videolta voitkin nähdä, kuinka Flippie ja Sparky -tontut valmistavat banaaneista tonttuhahmoja. Tämän hassun reseptin itsekin testanneena voin kertoa, että eipä ole banaanit maistuneet aikaisemmin yhtä herkullisilta. Muistetaan kuitenkin, että ruualla ei saa leikkiä, mutta ei ole kiellettyä tehdä välipalahetkistä astetta hauskempia!

Aurinkoista maaliskuun jatkoa juuri sinulle ystäväiseni!

 

 

 

Vanilja-tonttu

 

Pssst! Enää 294 päivää jouluun!