Hei kaikki!

Enää kaksi viikkoa jouluun, voitteko uskoa!

Halusin tulla ilmoittamaan kaikille, että nyt on korkea aika pistää kaikkensa peliin ja olla niin kiltisti kuin vain suinkin pystyy. Voin jakaa salaiset neuvoni siihen, kuinka kilttinä olo onnistuu parhaiten.

  • mene hampaiden pesulle ja nukkumaan heti silloin kuin sinua pyydetään. Älä odota, että sinua pyydetään uudestaan!
  • muista laittaa leikkien päätteeksi lelut takaisin paikalleen. Seuraavana päivänä on paljon mukavampaa aloittaa uudet leikit, kun on siistiä!
  • jos meinaa kiukuttaa, ota välipalaa tai päiväunet. Olen huomannut, että yleensä kiukutuksen syy on joko nälkä tai väsy!
  • ole kiltti toisille, silloin toiset ovat kilttejä myös sinulle!

Siinä ne olivat! Helppoa eikös? Tämä kilttinä olon ABC toimii myös jokaisena muunakin vuodenaikana eikä ainoastaan jouluna.

Tontut ovat edelleen ympäri maailmaa tekemässä merkintöjä, ovatko lapset kiltisti. Nyt jos joskus on hyvä aika bongata tonttuja ikkunoiden takana! Se voi olla kyllä hieman hankalaa, koska me tontut olemme käyneet pitkän ja vaativan tonttukoulun, jossa meille on opetettu, kuinka ikkunoista kurkitaan oikeaoppisesti ja kuinka hiippaillaan niin, ettei kukaan näe meitä. Aina silloin tällöin voi kuitenkin käydä niin, että joku näkee vilahduksen tonttulakista tai, että maahan on jäänyt vahingossa tonttujen tossujen jälkiä.

Jos uteliaisuutesi heräsi, niin uusimmalla Santa’s Elf Club videolla voit nähdä, millä tyyleillä tontut hoitavat nämä tärkeät vakoilutehtävät!

Pysykää kiltteinä! ?

 

Vanilja tonttu

<< TAKAISIN