Moikka moi!

Kesä on nyt takana päin ja syksy on saapunut tänne Napapiirille. Joko sinulla on alkanut koulu? Tonttukoulussa ainakin opiskellaan jo kovaa vauhtia. Me tontut olemme huomanneet, että tyhjällä vatsalla opiskelusta ei tule yhtään mitään. Siksi me olemmekin kehitelleet mitä herkullisempia välipaloja, mitä nauttia opintojen välissä.

Tämän kuun Santa’s Elf Club -videolla Flippie-tonttu valmistaa omenahampurilaisen ja se onkin meidän ehdoton välipalalempparimme tällä hetkellä. Omenoista on hirmu helppo valmistaa välipaloja juuri nyt, nimittäin omenapuista tippuu omenoita nopeampaa kuin kerkeämme edes syödä niitä. Jotkut saattaisivat kyllästyä ainaiseen omenan syöntiin, vaan emme me tontut. Tällä viikolla olemme valmistaneet hampurilaisten lisäksi omenapiirakkaa, -paistosta, -mehua, -kiisseliä, sekä -hyytelöä.

Jos sinulla on pulaa uusista välipalaideoista, niin käyhän kurkkaamassa, kuinka omenahampurilainen valmistetaan. Mukavaa syksyä ystäväiseni ja tsemppiä koulutielle!

 

 

 

Vanilja-tonttu