Hei vain kaikki!

Tervetuloa Santa’s Elf Clubin blogiin! Tänne me tontut päivitämme kuulumisiamme ja kerromme, mitä Napapiirille kuuluu. Minä olen Vanilja-tonttu ja omalta osaltani voin kertoa, että minulle kuuluu erittäin hyvää. Olen tänään päässyt perehdyttämään pikkutonttuja meidän aikarattaan saloihin.

Moni varmaan ihmettelee, että mistä ihmeen aikarattaasta minä höpisen. Antakaapas kun minä kerron. Täällä Joulupukin Kammarilla, Napapiirillä, Joulupukilla on valtaisa aikaratas, jota kutsutaan myös maapallon pyörimisnopeuden säätimeksi. Helpommin sanottuna ratasta voisi kutsua myös aikakoneeksi. Aikaratasta käytetään vain Jouluisin, jolloin Joulupukki säätää rattaan astetta hitaammalle vaihteelle. Tällä tavoin joulupäivään saadaan lisää tunteja, ilman että kukaan huomaa ja samalla Joulupukki saa itselleen lisää aikaa toimittaa lahjat ympäri maailmaa. Eikös kuullosta mahtavalta kapistukselta?

Nyt ymmärrätte hieman paremmin, miksi jouluna tuntuu siltä, että Joulupukilla kestää ikuisuuden saapua juuri teidän luo. Itse olen huomannut, että nämä jouluun ilmestyvät lisätunnit ovat aivan mahtavia, koska niiden ansiosta kerkeän syödä jouluherkkuja tuplasti enemmän.

Minun täytyy palata nyt takaisin pikkutonttujen luo, ettei he vahingossakaan mene säätämään aikaratasta väärille asetuksille. Kiva kun löysitte tänne ja toivottavasti tulette jatkossakin lukemaan meidän kuulumisiamme!

Psst! Enää 43 päivää jouluun!

 

Vanilja-tonttu

<< TAKAISIN